Florire Oy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tapaa tiimimme

Lähiverkostossamme on neljä vahvaa osaaja ja kansainvälisissä verkostoissamme kymmeniä huippuasiantuntijoita.
Keijo Halinen
 
 

Keijo Halinen

 

Tomitusjohtaja, ekonomi ja M.Sc. in Management

 
Olen Integral Master Coach, PCC, Mind-Body Bridging Coach, Enneagrammiohjaaja ETNT sekä Tilannejohtamisen, Radicaalin yhteistyön ja Human Elementin osaaja. Kimmoisuus, haasteiden ennakointi ja nopea palautuminen paineiden keskellä auttavat keskittymään tärkeisiin asioihin ja jaksamaan.

 
Monica Halinen
 
 

Monica Halinen

 

Johdon coach ja haastavien ihmissuhteiden osaaja

 
Olen työnohjaaja, yksilöpsykoterapeutti, perheterapeutti, kriisi- ja traumaterapeutti, Mind-Body Bridging terapeutti ja uniasiantuntija. Autan johtajia ja asiantuntijoita jaksamaan paremmin tasapainossa itsensä kanssa.

 
Seija Taivainen
 
 

Seija Taivainen

 

Itsetuntemus- ja työyhteisövalmentaja

 

Olen enneagrammi-ohjaaja, (Certified Enneagram Teacher, Colorado, USA, 2001, Advanced Coaching with The Enneagram Certificate Program 2014), parisuhdekouluttaja, työnohjaaja (TYT 2007). Lisätietoja saat verkkosivuiltani itsetuntemus.fi.


 
Jari Oinonen
 
 

Jari Oinonen

 

Yritysvalmentaja

 

Eritysosaamisiani ovat muutoksen johtaminen ja erityisesti ihmisten johtaminen muutostilanteissa, vuorovaikutustaidot, ihmisten erilaisuus, palautekulttuurin luominen, itsensä johtaminen ja myyntityön kehittäminen. Lisätietoja saat nettisivuiltani jaoivalmennus.fi.